Detox behandeling


Therapie: acupunctuur
Een energetische detox behandeling voor zowel lichaam & geest waardoor zij meer in balans worden gebracht. Dit vanuit de wetenschap dat lichaam & geest één zijn. Maak kennis met deze bijzondere, zachte vorm van acupunctuur en ervaar het zelf. Een energetische reset die je dichter bij jezelf kan brengen door meer eenheid te brengen tussen lichaam & geest.

Deze behandeling is gericht is op een energetische schoonmaak van zowel het lichaam als de geest. Het kan de energie verwijderen die een beter functioneren van jezelf in de weg staat.

De behandeling werkt over het algemeen ontspannend en brengt meer balans in zowel lichaam als geest. Ook kan het direct of indirect zijn effect hebben op al bestaande lichamelijke en/of geestelijke klachten. Al met al is het hierdoor een behandeling die je jouw ware zelf weer kan laten ervaren.

Gezien de aard van de behandeling is het van belang dat je er met een bewuste intentie of wens aan begint. Een voor -en nagesprek zijn vaste onderdelen. Deze bijzondere behandeling, afkomstig uit de 5-elementen acupunctuur, is een zachte vorm van acupunctuur die zich daarom uitstekend leent voor een kennismaking of een nieuwe, andere ervaring met de acupunctuur. Wees welkom!

De rode kringen bij de naalden wijzen meestal op het detox-effect, maar deze hoeven bij de behandeling niet perse te verschijnen om toch effect te hebben.
Praktische info:
  • Duur behandeling: 90 minuten
  • Tarief: 87,50 Euro
  • Vergoeding: met een aanvullend pakket ‘alternatieve geneeswijzen’ deels vergoed door de zorgverzekeraars.
Reminders:
  • in het algemeen geldt bij deze behandeling: baat het niet, dan schaadt het niet.
  • een tweede behandeling kan eventueel nodig kan zijn, afhankelijk van de uitkomst van de behandeling, maar in de regel is dit niet zo.
  • contra-indicatie: niet geschikt voor mensen met een structureel, laag functionerend immuunsysteem a.g.v. bijv. langdurige ziektes.