Democlip & Testimonials


Democlip

Benieuwd hoe een behandeling met The Hangab Experience aan een boom er in werkelijkheid uit kan zien? https://www.youtube.com/watch?v=1R-LgxoMsvw

Testimonialclip

Een testimonial, gemaakt tijdens het Eigentijds Festival 2012:
https://www.youtube.com/watch?v=Z3AO1uuGmHo


Geschreven testimonials:

“The Hangab Experience was voor mij niet alleen een mooie start van het Eigentijds Festival, maar bleef ook een hoogtepunt. Wat een ervaring! Ik bleef erna een enorm gevoel van ruimte in mijn lijf houden, en … realiseer ik me nu, dus wel 2 weken lang, merkte ik regelmatig dat ik vanzelf meer rechtop loop. Nu heb ik altijd wel een tamelijk rechte houding, maar ik voel meer ruimte in mijn borst doordat mijn armen vanzelf iets meer naar achteren en daardoor meer ontspannen naar beneden hangen. Ik heb ook regelmatig even een flits aan het lichtblauw dat ik ‘zag’ toen ik hing. Een herinnering met een bijna heimwee … Pas later viel me aan jouw presentatiekaart van The Hangab Experience op hoe er ‘tekens’ onder het hoofd van ‘de gehangene’ dwarrelen. Precies: gedachteloos. Jij als gever vond ik heel prettig. Ik heb je ervaren als heel zorgvuldig en aanwezig voor mij. Goede handen heb je.”

Patty Graetz, Eindhoven


“Ik heb de sessie als zeer bijzonder ervaren. Zonder verwachtingen en open ben ik erin gestapt. In het begin voelde ik mijn voeten nog, maar toen ik eenmaal vrij hing voelde ik me lichaamsloos. Ik vond het verbazingwekkend, want de zwaartekracht blijft. Het leek alsof ik vloog … alsof ik me ineens heel ergens anders bevond. Het duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid en ik heb ook geen idee hoelang ik heb gehangen. Na de sessie heeft het terugkomen in mijn lijf wel een aantal uren geduurd, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit leek heel langzaam te gaan en voelde heerlijk. Als ik er nu achteraf aan terugdenk kan ik het tijdloze gevoel nog steeds terughalen … ik vond het werkelijk geweldig!”

Annemieke Geers, Overveen


“Ik voelde me na de sessie uitermate relaxt en merkte dat ik niet goed kon nadenken, wat voor mij geen slecht teken is. Ik zat mogelijk meer in mijn rechterhersenhelft of wellicht was links en rechts eens even lekker door elkaar geschud … Ik merkte in de dagen erna tijdens het beoefenen van de Merkaba meditatie dat mijn ogen veel beter in staat waren scheel te kijken, zoals dat dan even gebeurt. Ik had daarnaast 1-2 dagen knikkende knieën zonder dat dit problemen gaf. Ik vroeg me af of dit puur fysiek was of meer energetisch, wilde ik iets onder de knie krijgen? De langzame landing terug op Aarde heeft op mij heel veel indruk gemaakt, met een enorme intensiteit heb ik van die bewuste aanraking in volstrekte ontspanning genoten. Het was een prachtige ervaring!”

Charlotte (…), Nijkerk


“Jij begeleidde de sessie stap voor stap en benoemde alles wat jij deed. Heel fijn om in een nieuwe situatie zo liefdevol begeleid te worden. Alles is altijd weer nieuw voor me, alsof het de eerste keer is (in dit geval was het ook echt de eerste keer) en ik houd van mensen waarbij het voelt alsof je de allereerste bent, maar meteen ook voelt dat ze hun werk dagelijks doen, bij wijze van spreken, een natuurlijke houding hebben. Met mijn ogen dicht en mijn handen op mijn hart voelde ik me langzaam aan mijn voeten omhoog getrokken worden. Er kwamen nog wat gedachten langs die ik naar jou uitsprak en dan weer verdwenen. Gelukkig ging jij daar verder niet op in. Daarna kwam er diepe stilte en rust en ruimte in me en mijn ademhaling verdiepte zich. Heel langzaam kwam ik los van de grond en liet ik mijn armen naar de grond zakken, in eerste instantie om mezelf op te vangen als mijn gewicht toch teveel zou zijn voor de touwen (mooi om al die gedachten te herkennen en weer te laten gaan) en na een paar seconden hing ik helemaal gedachte-loos en vol overgave vrij. Jij gaf mij een healing, ik voelde acupressuur en mooie bewegingen en ik voelde energie om me heen bewegen. Maar bovenal voelde ik: liefdevolle aanwezigheid, stralend warme handen. Alsof we in een ei zaten samen waar er alleen maar aandacht en stilte was. Het hele Amsterdamse Mirror Centre met alle activiteit om ons heen was voor mij verdwenen. Mijn ervaring was dat ik me totaal kan overgeven aan iemand die helemaal zichzelf is en weet waar hij mee bezig is. Toen ik naar huis wandelde voelde ik dat mijn bekken en ruggegraat helemaal waren uitgerekt door het hangen en kon moeizaam lopen. Door alle ervaringen met ziekte raakte ik daar niet meer van in paniek want weet dat iets eerst moet verergeren voor het gaat helen … Precies op de plek waar ik meestal pijn heb was iets gebeurd. In de middag had ik al een sauna afspraak en de volgende dag was mijn pijn weg en mijn lichaam voelt nu vrijer en soepeler. Ik ben nu op een punt in mijn leven, na veel zelfonderzoek en overwonnen ziekten (mijn lichaam is mijn goeroe) dat ik me geestelijk helemaal vrij voel en in The Hangab Experience heb ik kunnen ervaren dat het echt zo is. Dank je wel. Namasté”

Korrie de Vet, Amsterdam


“Urenlang had ik gefascineerd toegekeken, tijdens de Cosmic Sunday in het Amsterdamse Mirror Centre, hoe mensen met hun voeten in manchetten werden vastgemaakt aan een stevig touw. Geleidelijk aan kwam hun hoofd los van de grond en hingen hun armen naar beneden. Op dat moment voelde ik een intens verdriet. De afgelopen maanden hadden sterk in het teken gestaan van loslaten, van afscheid nemen van iemand die me diep had geraakt. Mijn leven stond al langer in het teken van loslaten en afscheid nemen. Het was alsof ik niets meer had om me aan vast te houden. En in feite was en is dat ook zo. Alles wat overbleef, was het moment, teruggeworpen op mezelf. De mensen die daar hingen, vol overgave, met ontspannen ledematen, inspireerden me om dat intense gevoel, als een symbolisch ritueel, lijfelijk te ervaren en ik besloot om het zelf te ondergaan. Vanaf het moment dat mijn benen omhoog gingen, stroomden mijn tranen en voelde ik hoe al mijn spieren ontspanden. Ik had niets meer te verliezen en voelde hoe mijn lichaam zich letterlijk overgaf. Het was precies wat ik nodig had. Ik voelde ruimte, diepe ontspanning, intense vreugde en pijn, dankbaarheid, terwijl ik zacht heen en weer werd gewiegd. Op het moment dat mijn lichaam de grond weer raakte, voelde ik hoe het bloed vanuit mijn hoofd naar beneden stroomde, een heel intens, ontspannend gevoel, alsof ik opnieuw contact maakte met mijn lichaam. Het vreemde was dat ik even nogal wankel op mijn benen stond, maar dat ik me van binnen een stuk krachtiger voelde. Ik was weer dichter bij mezelf en meer in contact met de mensen om me heen. Het verdriet voelde als een dof plekje in mijn hart, omgeven door een warme gloed van dankbaarheid voor het mooie cadeautje dat ik had mogen ontvangen.”

Natasja Hellenbrand, Nijmegen