Testimonials Tuina


Benieuwd hoe men de Tuina behandeling heeft ervaren?

 

“Zeer hinderlijke zeurpijn, ergens vanuit de nek/schouders, die doorstraalde naar m’n hele linkerarm en hand. Twee jaar geleden had ik een nekhernia, die volgens mijn huisarts in principe vanzelf over zou moeten gaan, maar ik wilde toch iets doen. Via via kwam ik bij een kraker terecht. Na tien behandelingen die ik als zeer onprettig heb ervaren waren de klachten verholpen. Het was alleen niet goed te duiden of dit het werk van de kraker was of het zichzelf herstellende vermogen van zenuwbanen of spieren die niet lekker zaten. Onlangs had ik weer een soortgelijke klacht en dacht bijna automatisch weer aan een nekhernia. Maar ik wilde niet terug naar de kraker. Zo kwam ik bij Wouter terecht. Doordat hij doorvroeg en o.a. op ‘alarmpunten’ drukte, kon hij een voorlopige diagnose maken. Het bleek dit keer geen nekhernia te zijn. Na de eerste behandeling was de zeurende pijn grotendeels afgenomen en bleef het bij het zo nu en dan doorstralen naar mijn linkerarm en hand. Na de tweede en derde massage nam de pijn nog meer af. En, belangrijker nog, ik kon weer gewoon doorslapen zonder een paar keer wakker te worden van de pijn. Ik was verbaasd over dit snelle resultaat. De werkwijze van Wouter vond ik ook bijzonder. Hij nam geen genoegen met mijn eigen verhaal of dat van de huisarts, maar ging het zelf onderzoeken.” Saskia van der Drift, Amsterdam

“Vanwege een ernstige spit aanval ben ik bij Wouter terechtgekomen. De behandelingen waren doelgericht, professioneel en met veel aandacht. Uiteindelijk ervoer mijn lijf het als een energetisch avontuur waarbij het masseren een extra dimensie kreeg. En met de tips en oefeningen die ik van hem heb gekregen ben ik nu al maanden zonder klachten. Dank je wel Wouter!” Ellen van Geel, Amsterdam

“Ik ben bij Wouter terecht gekomen vanwege een pijnlijke klacht aan mijn rechtervoet, die zowel door de huisarts als de fysiotherapeut niet goed verklaard en behandeld kon worden. Bij de intake vroeg hij goed door naar de aard van de klacht en eventueel andere klachten waardoor mijn rusteloze benen (‘restless legs’), het slechte slapen en mijn migraines later ook aan bod zijn gekomen. Uiteindelijk is de klacht aan de rechtervoet verdwenen, zijn de rusteloze benen rustiger geworden, is mijn slaappatroon verbeterd en zijn de migraine-aanvallen minder frequent geworden. Ik heb zijn behandelingen als prettig, soms zeer gevoelig, en vaak ook als ontspannend ervaren. Al met al kan ik Wouter van harte aanbevelen.” Michel Mooring, Amsterdam