Contact


Wouter Groen

Zoku Hotel Amsterdam (Treatment Room)
Weesperstraat 105
1018 VN Amsterdam
06-16135455 (whatsappen kan ook!)
dehanden@yahoo.nl

Facebook | LinkedIn
Locatie

Mijn praktijkruimte is in de Treatment Room van het Zoku Hotel in hartje Amsterdam. Bij binnenkomst direkt rechts naast de liften zit de bel/deur voor de Treatment Room. De praktijk is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer of auto. Het hotel heeft tevens om de hoek een eigen parkeerplaats (betaald en afrekenen kan bovenin het hotel). Mocht deze vol zijn dan is er de parkeergarage op het Waterlooplein. Voor en na de behandeling is het mogelijk om op de 6e verdieping van dit unieke, nieuwe concept-hotel de sfeer te proeven, een consumptie te nemen of te eten met een mooi, panoramisch uitzicht over Amsterdam.

Afspraken zijn mogelijk overdag, ‘s avonds en in het weekend. Voor vragen of meer info over mijn behandelingen neem contact met op.

Mijn huidige openingstijden zijn:

maandag: van 16.00 tot 18.30
woensdag: van 15.00 tot 21.00
donderdag: van 15.00 tot 21.00
vrijdag: gesloten
zaterdag: 15.00 tot 21.00
zondag: gesloten


Voor een behandeling met The Hangab Experience heb ik een speciale ruimte in Studio Veerkracht, een fijne, intieme studio in Amsterdam voor aerial yoga, andere yoga, meditatie & workshops. Een aanrader voor o.a. workshops! Adres: Oostenburgervoorstraat 53, 1018 MN Amsterdam-Centrum (Oostelijke eilanden). Betaald parkeren.