Contact


Wouter Groen

Zoku Hotel Amsterdam (Treatment Room)
Weesperstraat 105
1018 VN Amsterdam
06-16135455 (Whatsappen kan ook!)
dehanden@yahoo.nl

Facebook | LinkedIn

 Locatie

Mijn praktijkruimte is in de Treatment Room van het Zoku Hotel in hartje Amsterdam. Bij binnenkomst direkt rechts naast de liften zit de bel/deur voor de Treatment Room. De praktijk is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer of auto. Het hotel heeft tevens om de hoek een eigen parkeerplaats (5 Euro per uur). Mocht deze vol zijn dan is er de parkeergarage op het Waterlooplein (5 Euro per uur). Voor en na de behandeling is het mogelijk om op de 6e verdieping van dit unieke, nieuwe concept-hotel de sfeer te proeven, een consumptie te nemen of te eten met een mooi, panoramisch uitzicht over Amsterdam.

Afspraken zijn mogelijk overdag, ‘s avonds en in het weekend. Voor vragen of meer info over mijn behandelingen neem contact met op.


Voor een behandeling met The Hangab Experience heb ik een speciale ruimte in Karunika: een spiritueel, cultureel centrum in Amsterdam-Zuid. Adres: Meerhuizenplein 11, 1078 TB Amsterdam (Amsterdam Zuid, Rivierenbuurt, nabij Amstel station). Op zondag gratis parkeren.