Testimonials voetreflexmassage


Benieuwd hoe men de voetreflexmassage heeft ervaren?

Een testimonial is voor mij als een reflectie. Hij weerspiegelt. Hoe spiegelend of diffuus ook. Hoe bondig, gecomprimeerd of samenvattend ook en als zodanig onvolledig. Hij weerspiegelt uiteindelijk de cliënt, de samenwerking die we zijn aangegaan, het pad dat ik met hem of haar heb afgelegd, de hoofdbrekens of intuïties die het me heeft gegeven, de betrekkelijke hoogte -en dieptepunten die er waren, de gesprekken of inzichten die het ons heeft opgeleverd, datgene wat hij of zij mij heeft laten zien en wat ik hen heb laten zien. En nu, vastgelegd in schrift, een reflectie waarop ik – op en tussen de regels in – kan terugkijken.


“Knowledgeable therapist and great treatment.”
Petra, Amsterdam 


“Heel welkome en ontspannen sfeer. Erg netjes en schoon. Wouter is professioneel, vriendelijk en gezellig!”
Zarina, Amsterdam


“Het plotselinge overlijden van mijn partner zo’n drie jaar geleden zette mijn wereld op z’n kop. Kort daarna verloor ik ook nog eens m’n baan. Een periode van rouw en grote veranderingen zette zich toen in. Via een vriendin kwam ik indertijd bij Wouter terecht. Zijn behandelingen (Tuina, voetreflex & de-stress) hebben me geholpen om langzamerhand weer bij mezelf terug te komen. De behandelingen waren rustpunten in deze moeilijke periode en gaven me achteraf vaak de inspiratie, de moed en de ontspannenheid om het leven weer meer en meer aan te gaan. Zijn fijne persoonlijkheid, zijn oprechtheid en gemeende interesse maakten dat ik me al snel bij hem op m’n gemak voelde. Door m’n verhuizing naar een andere stad zullen wij elkaar nu niet meer regelmatig gaan zien, maar mocht ik weer eens in Amsterdam zijn dan weet ik je te vinden.”

Frank, Amsterdam


“Na een abortus en het zetten van een spiraal waren mijn hormonen in disbalans. Ik had erg last van stemmingwisselingen. Met deze klacht ben ik een keer bij Wouter geweest voor een voetreflexmassage. Een massage die ik nooit eerder had gehad. Hij was uiterst zorgvuldig waardoor ik mij makkelijk kon ontspannen. Na enkele dagen merkte ik dat mijn stemmingswisselingen minder werden en ik meer mezelf werd. Een verademing! Ik heb oefeningen en adviezen meegekregen voor de periode na de massage. Een prettige eerste ervaring!”

Maartje, Amsterdam


“Ik kom graag bij Wouter, omdat het mij slecht lukt om mijn hele lijf én hoofd samen te ontspannen. Op zijn tafel gebeurt dit wel en daar ben ik erg blij mee. De afgelopen tijd sprak ik speciaal één dag voor belangrijke en stressvolle dagen met hem af. Zijn massage zorgt dan niet alleen voor totale ontspanning, maar tevens slaap ik zo’n nacht ook zalig. Bijzonder hierbij is dat hij me altijd weer een gevoel van vertrouwen kan geven en dat ik me na de eerste diepe ontspanning ook altijd veel energieker voel. Dit wens ik iedereen toe!”

Inge Tebbens, Amsterdam


“Toen ik voor de eerste keer naar Wouter ging om een behandeling te krijgen was ik er slecht aan toe. Vanwege langdurige stress op mijn werk sliep ik amper nog. Wie aan mij vroeg hoe het met me ging kreeg een huilbui over zich heen. Ik was kortaangebonden, snel boos en maakte me constant druk over van alles. Enfin, niet makkelijk voor mij, maar ook niet voor mijn omgeving. Op een gegeven moment zag ik geen andere uitweg dan me ziek te melden op het werk. Diezelfde dag nog bracht ik mijn eerste bezoek aan Wouter. Nog steeds ben ik zo blij dat ik die stap toen heb gezet en dat hij ook meteen ruimte voor me maakte.
Na die eerste sessie sliep ik ’s nachts als een roos. Ongelofelijk! En dit goede slapen is tot nu toe gebleven. Na een paar dagen voelde ik me al zo in balans dat ik mijn werk kon hervatten. In de weken die volgden voelde ik me steeds sterker worden en meer in balans komen. Ik kon me tijdens de sessies erg diep ontspannen, er kwamen indrukwekkende beelden langs en ik voelde me goed begrepen en begeleid door hem. Heel veilig.
Ik vond het ook erg plezierig dat hij een uitgebreid gesprek met me had over waar ik tegenaan liep en aan wilde werken. Ik kon zelf aangeven waar ik op dat moment vooral behoefte aan had. In latere sessies is ook gewerkt aan het verminderen van stress en beter omgaan met zaken die van me gevraagd worden. Hij was daarbij altijd heel actief op zoek naar de meest effectieve behandeling. Het is fijn om op zo’n ontspannen manier blokkades te doorbreken, want ik kan alle hulp en versterking gebruiken in deze voor mij hectische tijden.”

Sandra de Leeuw, Almere


“Ik had al een tijd last van artritus in mijn handen, een familiekwaal. Ik vond het echt ongelofelijk dat na één behandeling deze klacht was verdwenen. Ik kom nu regelmatig bij Wouter om dit zo te houden. Mijn voeten en onderbenen hebben nog nooit zoveel liefdevolle aandacht gekregen. Ik ervaar vaak tijdens de behandeling vrijwel meteen een staat van totale ontspanning, iets dat in mijn hectische leven pure weldaad is. De dagen na de voetreflex merk ik ook vaak dat ik veel energieker ben, iets dat soms meteen na een sessie nog vooraf wordt gegaan door een vermoeidheid die ik had weggedrukt. Een aanrader!”

Franscisca van de Weijden, Amsterdam


“Ik heb een heerlijke ontspannen massage gehad. Vooral de zachtheid en aandacht waarmee hij masseert zijn rustgevend en tevens energie opladend. Vanwege mijn zwangerschap heeft hij het wat voorzichtiger aan gedaan bij mij, maar dit vond ik juist fijn. Juist deze zachtheid bracht mij in diepe ontspanning.”

Fraukje, Amsterdam