Testimonials stoelmassage


Benieuwd hoe men de stoelmassage heeft ervaren?

Een testimonial is voor mij als een reflectie. Hij weerspiegelt. Hoe spiegelend of diffuus ook. Hoe bondig, gecomprimeerd of samenvattend ook en als zodanig onvolledig. Hij weerspiegelt uiteindelijk de cliënt, de samenwerking die we zijn aangegaan, het pad dat ik met hem of haar heb afgelegd, de hoofdbrekens of intuïties die het me heeft gegeven, de betrekkelijke hoogte -en dieptepunten die er waren, de gesprekken of inzichten die het ons heeft opgeleverd, datgene wat hij of zij mij heeft laten zien en wat ik hen heb laten zien. En nu, vastgelegd in schrift, een reflectie waarop ik – op en tussen de regels in – kan terugkijken.


“Wouter heeft goede, stevige helende handen. Na de stoelmassage voelde ik me als herboren. Het is zowel ontspannend als verkwikkend. Om verslaafd  aan te raken.”

Andrea de Leeuw, Amsterdam


“Ik heb me enkele malen laten masseren en alle keren voelde ik me erna veel meer ontspannen in m’n hoofd en in m’n lichaam. Wouter luistert goed naar je klachten en wensen en houdt rekening met eventuele beperkingen. Hij is rustig en werkt professioneel zodat je je met een gerust hart aan hem kan overgeven.”

Freke van Voorthuijsen, Amsterdam


“Krachtig en gevoelig. Zo waren de stoelmassages die ik heb gekregen. Je kan hem vragen even stevig je nekspieren te masseren. Dit vind ikzelf prettig. Het volgende moment zat Wouter weer met zachtheid m’n polsen te wrijven en los te maken. Ik voelde mijn lichaam weer opbloeien.
Geert Thijs, Amsterdam


“Mijn drukke baan en een eigen bedrijfje putten me soms volledig uit. De massage van Wouter laat me even voelen hoe ver ik van mezelf weg ben en laat me terugkeren in mijn lijf.”

Inge Slothouber, Amsterdam


“Op de een of andere manier lukt het Wouter om mijn kopzorgen weg te strijken en me met een hernieuwd gevoel van frisheid, openheid en tevredenheid de dag te vervolgen. Typisch aan hem is dat hij dit op een niet-dwingende en op een zachte manier doet. Goede handen!”
Saskia van Engeland, Amsterdam