Amsterdammers voor Amsterdammers – praatjes vullen geen gaatjes, massages wel


Sinds kort heb ik in mijn praktijk een speciale massage-aanbieding. Deze aanbieding is alleen bedoeld voor de minder bedeelde Amsterdammer of die Amsterdammer die financieel te lijden heeft gehad van alle maatschappelijke, economische en psychische gevolgen die het C-virus ondertussen teweeg heeft gebracht in onze stad. Wees welkom (!)

Wie komt in aanmerking?

De minder bedeelde Amsterdammer in de C-periode. ‘Minder bedeeld’ is een breed begrip, maar ik denk hierbij vooral aan mensen die het momenteel financieel niet ruim hebben. Jong & oud. Oftewel mensen die zich nu financieel een dergelijke massage niet kunnen veroorloven.

Wat houdt de aanbieding in?

Een de-stress massage die is gericht op ‘ontstressen’. Het is een Tuina massage, een Chinese lichaamsmassage met het accent op drukpunten (acupressuur). Afhankelijk van jouw klachten kan ik deze eventueel ter plekke nog meer specifiek afstemmen op jou. Meer achtergrondinfo bij deze massage: https://praktijkdehanden.nl/tuina/

Wat is het tarief en de duur van deze massage?

De massage kost 35 euro (normale tarief 69,50 euro) en duurt 60 minuten. Het gaat hierbij vooralsnog om een eenmalige massage.

Hoe meldt jij je aan?

Door mij te bellen: 06-16135455. Zoals gebruikelijk wil ik graag met iedereen even kort kennismaken voordat we tot een afspraak komen. Daarnaast hoor ik graag wat jouw specifieke klachten momenteel zijn. Afhankelijk hiervan kan ik bepalen of deze massage ook geschikt voor je is. Hierbij houd ik mezelf het recht voor om niet iedereen te accepteren. Tevens wil ik iedereen vragen om alleen contact met me op te nemen als je serieuze interesse hebt.

Hoe komen we tot een definitieve afspraak?

Alle geïnteresseerden zet ik op een lijst. Als ik in de gelegenheid ben en er is plek dan neem ik een dag van tevoren telefonisch contact op met iemand op de lijst. Mocht deze persoon niet kunnen, dan volgt iemand anders op de lijst. Degene die hierbij in eerste instantie niet kon, blijft op de lijst staan voor een volgende keer. Aangezien ik nu nog niet weet hoeveel mensen geïnteresseerd zullen zijn, kan ik nu ook geen uitsluitsel geven wanneer je aan de beurt komt. Vooralsnog is dit een tijdelijke aanbieding tot en met december.

Covid-19 en de regels?

Aangezien ik met mijn praktijk moet voldoen aan bepaalde Corona-maatregelen, wil ik iedere geïnteresseerde vragen om mijn advies hierin vooraf te lezen: https://praktijkdehanden.nl/clienten-advies-i-v-m-covid-19/ Zeker als we eenmaal een afspraak hebben gemaakt. Bij twijfel contact met mij opnemen (06-16135455). Samen komen we er wel uit (!)

Mond-tot-mond reclame?

Tenslotte wil ik iedereen vragen – mocht jezelf niet in aanmerking komen – om deze aanbieding door te geven aan andere mensen in jouw eigen sociale netwerk die wellicht geïnteresseerd zijn. Ik vertrouw erop dat de aanbieding op deze manier wel z’n weg in Amsterdam gaat vinden. Wees welkom (!)

Testimonial

“De dag na de behandeling voelde ik me tegelijk moe en vredig van binnen. Het was alsof m’n hele lichaam lichter en soepeler was geworden en er binnenin meer ruimte was gekomen. De slijmbeursontsteking in de schouders was minder gespannen en pijnlijk. Later in de week heb ik zelfs langer geslapen en stond ik energieker op. De effecten die ik voel zijn fantastisch! Ben je enorm dankbaar voor deze ervaring!”

Penny, Amsterdam