Outside-the-box behandelingen

Behalve voor mijn reguliere behandelingen kan je in mijn praktijk nu ook terecht voor ‘outside-the-box’ behandelingen. Dit zijn behandelingen waarin het accent ligt op de verbinding tussen lichaam en geest. Met de geest en/of de eigen gevoelswereld als de mogelijke focuspunten. Met – afhankelijk van de behandeling – aanvullende, alternatieve werkvormen om daar gerichter mee aan de slag te gaan. Dit vanuit de gedachte: onorthodoxe tijden vragen om outside-the-box behandelingen.

In mijn ervaring heeft iedere lichamelijke klacht een geestelijk bestanddeel hoewel dit niet altijd even makkelijk valt vast te stellen. De mate waarin dit het geval is kan per persoon nogal verschillen. Dit laatste bepaalt ook mede waar de voornaamste aandacht in de behandeling naar toe zou moeten gaan. Lichaam of geest.

Hoewel ik voor deze behandelingen gebruik maak van mijn reguliere, holistische therapieën (massages, acupunctuur, The Hangab Experience), bied ik hierbij – indien wenselijk – ook andere alternatieve werkvormen aan zoals meditaties, alternatieve vormen van lichaamswerk of inzichten in nieuwetijdse denkbeelden waarin een brug wordt geslagen tussen nieuwe wetenschappelijke inzichten en spiritualiteit. De inzet van deze alternatieve werkvormen is ook afhankelijk van jouw behoefte, interesse en motivatie. Voor meer info over de behandelingen klik de titels aan.

Therapie: acupunctuur

Bestaat er zoiets als een detox behandeling voor lichaam & geest? Een waarin beiden een energetische schoonmaak kunnen krijgen? Waardoor zij meer in balans worden gebracht? Dit vanuit de wetenschap dat lichaam & geest één zijn. Maak kennis met deze bijzondere, zachte vorm van acupunctuur en ervaar het zelf. Een energetische reset die je dichter bij jezelf kan brengen door meer eenheid te brengen tussen lichaam & geest.

Therapieën: massages/acupunctuur of The Hangab Experience

Heb je last van langdurige, chronische klachten als lage rugpijn, sciatica of heuppijn? Heeft het reguliere medische circuit hierbij geen uitkomst kunnen bieden? Voor diegene heb ik een speciale psoas behandeling ontwikkeld. Een bij-effect kan zijn dat je alerter, bewuster en steviger in het leven komt te staan. Vanuit jouw energiecentrum in de onderbuik, ook wel de onderste ‘dantian’ of ‘hara’ genoemd.